Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین مزرعه گل محمدی با هدف استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه و درآمدزایی و کارآفرینی برای فارغ التحصیلان در مرکز رفسنجان دانشگاه پیام نور احداث شد.

فاز اول نخستین مزرعه تحقیقاتی کاشت و تولید گل محمدی در مرکز رفسنجان با هدف استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه و درآمدزایی و کارآفرینی برای فارغ التحصیلان احداث شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرابی در مراسم احداث مزرعه تحقیقاتی گل محمدی با اشاره به اهداف دانشگاه در حوزه توانمند سازی و ایجاد روحیه کارآفرینی و درآمدزایی و با توجه به مسأله کم آبی در مناطق جنوبی ایران، گفت طرح توجیهی کشت گل محمدی که گیاهی بسیار مقاوم به کم‌آبی بوده و در خاک‌های با بافت متوسط، سنگین، سنگلاخی و سنگریزه‌دار به راحتی می‌روید، تهیه شده و پس از انجام مقدمات لازم عملیات اجرایی فاز اول آن با کاشت حدود ۲۰۰ بوته گل، گلخانه‌ای آغاز شده است.

رئیس مرکز رفسنجان از توسعه این طرح پس از تکمیل طرح تحقیقاتی و بالا بردن سطح زیر کشت در زمینی به مساحت حدود ۱۰۰۰۰ متر مربع در اسفند ماه سال جاری خبر داد.

لازم به ذکر است مصرف گلاب این نوع گل در ایران و کشورهای همسایه رایج است و در کشورهای اروپایی از اسانس گل محمدی در صنعت عطرسازی، صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی، صنایع دارویی و تهیه کیک و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.

کد خبر 5199138 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور گل محمدی گلاب گیری آزمون دکتری تخصصی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان وام دانشجویی ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی کنکور دوره دکتری آموزش پزشکی انتخابات 1400 دانشگاه علوم پزشکی تهران انتخاب رشته دانشگاه های ایران گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۶۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، مراسم افتتاح مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی شهید مدافع حرم علیرضا قبادی دانشگاه آزاد اسلامی البرز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در واحد کرج برگزار شد.

دکتر طهرانچی ضمن بازدید از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی با جمعی از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و فناوران به گفت‌وگو پرداخت.

این مجتمع با مساحت ۳۹۰۰ متر مربع دربرگیرنده مجموعه آزمایشگاه‌های تحقیقاتی، مرجع و همکار دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و مشتمل بر ۵۱ فضای آزمایشگاهی تحقیقاتی است که در ۷ گروه مختلف ساماندهی شده‌اند.

برق، الکترونیک، هوش مصنوعی، فناوری‌های نوین، شیمی، کشاورزی، کشت بافت، محیط زیست، غذا و دارو، مجموعه کارگاه‌های طراحی و دوخت و تحقیقاتی پزشکی از جمله مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت این مجموعه آزمایشگاهی است.

گفتنی است ۲۰ عضو هیأت علمی، منتورینگ مجتمع شهید قبادی را در کنار ۳۲ کارشناس آزمایشگاه‌ بر عهده دارند و تمامی فعالیت‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی استان البرز در قالب ۱۱ آزمایشگاه همکار سازمان‌ها در این مجموعه آزمایشگاهی تحقیقاتی فعالیت انجام می‌شود.
همچنین دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه برنامه‌های خود از مهدکودک سمای واحد کرج بازدید کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229098 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • تساوی یک نیمه‌ای تراکتور و استقلال در بازی سرد
  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • احداث نخستین زمین چمن مصنوعی در ایلام
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان