Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از شهرکرد، ابراهیم رحیمی در حاشیه بازدید از مزرعه آموزشی، تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: «امسال تفاوت برداشت گل محمدی از مزرعه این واحد دانشگاهی در مقایسه سال‌های گذشته این است که گل‌ها پس از برداشت به جای خام‌فروشی در شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد عمل‌آوری شده و به روش‌های مدرن خشک، فرآوری، بسته‌بندی و مقداری نیز اسانس‌گیری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی اضافه کرد: «امسال با تلاش تیم متخصص هیئت‌علمی از هر هکتار حدود یک‌هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گل مرغوب برداشت شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد تصریح کرد: «مصرف کودهای آلی و استفاده از روش‌های زراعی به جای مصرف سموم و کودهای شیمیایی برای تولید ارگانیک موجب بالارفتن کیفیت محصول از نظر عطر شده است.»

رحیمی، هدف از کشت گل محمدی را ایجاد اشتغال برای مردم استان چهارمحال ‌و بختیاری، ایجاد کارآفرینی مناسب برای دانش‌آموختگان، دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی، کسب درآمدهای خارج از شهریه دانشجویی، مصرف کم آب، ارزش افزوده بالای اسانس و زیباسازی محوطه دانشگاه عنوان و بیان کرد که با توجه به برداشت خوب این محصول همه‌ساله حدود یک هکتار سطح زیر کشت گل محمدی را افزایش می‌دهیم.

وی تصریح کرد: «اسانس تولید شده از گل محمدی کشت شده در استان چهارمحال‌ و بختیاری به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد دارای مواد مؤثره بیشتری در مقایسه با گل محمدی کشت شده در شهرستان‌های دیگر است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزود: «گونه گل محمدی کشت شده در مزرعه آموزشی دانشگاه از نوع گل صورتی پرپر است و این گل با آب و هوای خنک چهارمحال ‌و بختیاری سازگاری بسیار خوبی دارد.»

رحیمی با اشاره به خواص دارویی گل محمدی مطرح کرد: «گل محمدی دارای ارزش درمانی، بهداشتی و آرایشی است و کاربردهای فراوانی در صنعت بهداشتی، آرایشی و داروسازی دارد.»

انتهای پیام/

167 / 167 برداشت گل محمدی مزارعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: برداشت گل محمدی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۶۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گفت: همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت نیشکر می‌رود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود قطب تولید نیشکر در گیلان هستند، افزود: زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و زمان برداشت آن در آذر ماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین تصریح کرد: نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی‌کنند.

به گفته محمدی، شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می‌شود.

او همچنین گفت: استان گیلان حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دارد و روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه‌های محلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد. 

محمدی تصریح کرد: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان