Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام پرویز بخشی پور صبح یکشنبه در بازدید خبرنگاران خراسان‌جنوبی از مزرعه فدک و برداشت گل محمدی از این مزرعه اظهار کرد: ۶ دانگ مزرعه شوکت‌آباد وقف است و از گذشته در پنج هکتار آن آبیاری و زراعت شده است.

مدیرکل اوقاف خراسان‌جنوبی بیان کرد: در حال حاضر ۱۰۰ هکتار از اراضی در مجموعه شوکت آباد به روش نوین آبیاری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی پور با اشاره به کاشت و برداشت گل محمدی در بخشی از مزرعه شوکت آباد ادامه داد: با توجه به بررسی‌های انجام شده این منطقه بهترین آب و هوا و خاک را برای پرورش گل محمدی دارد.

وی افزود: در ابتدا به صورت آزمایشی در ۱۰ هزار متر انجام دادیم و در امسال با افزایش مساحت سطح زیر کشت سومین سال برداشت از این محصول را داریم.

مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طبق پیش بینی‌ها در یک هکتار دو تن و نیم گل محمدی برداشت شود، گفت: طبق برخی از بررسی‌ها عطر گل محمدی منطقه شوکت آباد از کاشان نیز بهتر است.

بخشی پور موضوع کشت گیاهان دارویی و گیاهان عطری را در سال‌های آنی نیز پیگیری می‌کنیم، اظهار کرد: ۵ هکتار دیگر را نیز مطالعه و آماده سازی کرده‌ایم تا این مزرعه به ۶ هکتار برسد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه برداشت ما بیشتر به صورت غنچه است از هر سه تا چهار کیلو، برداشت یک کیلو گل خشک داریم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه موضوع کشت یک هکتار گیاهان دارویی در شوکت‌آباد را در دست اجرا داریم، ادامه داد: تلاش بر این است که در سال‌های آینده کار عطر گیری و عرق گیری گیاهان را نیز در شوکت‌آباد انجام دهیم.

بخشی‌پور با بیان اینکه در طول مدت برداشت گل محمدی ۴۰۰ کارگر مشغول به کار می‌شوند، افزود: به طور متوسط در روز نیز بین ۱۰ تا ۱۵ نفر کارگر، کار برداشت گل محمدی را در این مزرعه انجام می‌دهند.

لازم به ذکر است هزینه حاصل از فروش گل محمدی این مزرعه طبق نیات واقف مزرعه در مواردی چون فعالیت‌های قرآنی خرج می‌شود.

کد خبر 4608953

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل اوقاف خراسان جنوبی وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۳۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، مجید رستگاری امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی خواستار تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف طرح تعادل بخشی شد.

وی خواستار تلاش مضاعف و پیگیری های لازم در جهت تحقق اهداف برنامه عملیاتی طرح احیا و تعادل بخشی سال جاری و حفظ آب در آبخوان با هدف به تعادل رسانیدن وضعیت آبهای زیر زمینی استان شد.

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی تحقق برنامه های طرح تعادل بخشی را در راستای نجات آب و منابع آبی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این راستا جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

️رستگاری افزود: با اجرای برنامه های عملیاتی و برش‌های استانی طرح احیا و تعادل بخشی، می‌توان آب بیشتری را به بخش صنعت استان تخصیص دهیم که به مراتب بازدهی و اشتغال بیشتری به همراه خواهد داشت.‌

وی همچنین از مدیران امور خواست با تجهیز چاه‌های مجاز به ابزار اندازه گیری، چاه‌هایی که بیشترین ضرر را به آبخوان‌های استان وارد می کنند را شناسایی و در اولویت قرار دهند.

️مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: حفظ آبخوان‌ها مهم و برای استان حیاتی‌است و همه با هم باید در حفظ و نگهداری آبخوان‌ها تلاش کنیم و برخورد جدی‌تری با کسانی که برداشتهای بی‌رویه می کنند، انجام شود.

کد خبر 749480

دیگر خبرها

  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • پیش‌بینی استحصال ۱۰ تُن گُلاب از مزارع گل‌محمدی در شهر مرزی کُرَند
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان