Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر روز قصد داریم ۲ استارت‌آپ برتر دنیا در سال ۲۰۱۹ را معرفی کنیم در بخش اول با معرفی استارت‌آپ N.thing و HappyEMI همراه ما باشید.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، همزمان با شروع سال جدید قصد داریم به معرفی استارت‌آ‌پ‌های برتر دنیا در سال ۲۰۱۹ بپردازیم که از سوی بسیاری از مراجع جزو کسب‌وکار‌های قابل توجه هستند و به نوعی می‌توانند الگو و شروعی برای فعالیت تازه و نوآورانه علاقمندان باشند، بنابراین هر روز ۲ استارت‌آپ جالب جهان را معرفی می‌کنیم؛ پس ما با همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

N.thing استارت‌آپ
N.thing یک استارت‌آپ کره‌ای فعال در حوزه اینترنت اشیا است که نام آن در لیست بهترین استارت‌آپ‌های ۲۰۱۹ دیده می‌شود. این استارت‌آپ در واقع شکاف میان مزرعه‌داران و مصرف‌کنندگان را از بین برده و ارتباط جالبی را میان آن‌ها برقرار کرده است.

این استارت‌آپ در واقع پلت‌فرمی را طراحی کرده که مزرعه‌داران و مصرف کنندگان واسطه‌ها را کنار زده‌اند و مستقیما به هم وصل شده‌اند. در این شرایط است که مزرعه‌داران به درآمد بالاتری دست پیدا می‌کنند و مصرف‌کنندگان نیز به محصولاتی با کیفیت بالاتر دسترسی می‌یابند.  
N.thing یک گلدان هوشمند با نام پلنتی (Planty) نیز طراحی کرده که می‌توان از گل درون آن از طریق اینترنت مراقبت کرد، در واقع پلنتی یک گلدان متصل به وای‌فای است که با صاحب خود از طریق یک اپلیکیشن ارتباط برقرار می‌کند و به او می‌گوید که در حال حاضر، وضعیت رطوبت خاک، دمای هوا و میزان شدت نور چقدر است و به چه چیز‌هایی نیاز دارد. مثلا زمانی که گیاه نیاز به آب دارد، کاربر می‌تواند از راه دور نیز به آن آب برساند.
HappyEMI استارت‌آپ
استارت‌آپ HappyEMI یک استارت‌آپ فعال در زمینه اینترنت اشیا است که در واقع خدمات مالی پایانه فروش یا دستگاه کارتخوان یا POS ارائه می‌دهد، اما این خدمات با خدمات معمولی یک فرق اساسی دارد. این استارت‌آپ هندی به مصرف کنندگان امکان می‌دهد که محصولات خود را با شرایط خاص حتی به صورت اقساط بخرند و در زمانی که خودشان مشخص می‌کنند، هزینه آن را بازپرداخت کنند.

این استارت‌آپ هم‌اکنون یکی از بهترین استارت‌آپ‌هایی به شمار می‌رود که خدمات وام در هند ارائه می‌دهد. گفتنی است، تا به حال هیچ خدماتی برای ارائه خدمات وام و پرداخت اقساط از طریق دستگاه‌های کارتخوان وجود نداشته است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۶۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی

مدیر عامل شرکت آبفا استان مرکزی گفت: در سال گذشته ۹ هزارو ۱۷۶ فقره انشعاب آب به متقاضیان شهری و روستایی استان واگذار شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی آبفا، حشمت اله عباسی با بیان اینکه با توسعه شهرها و روستاها، واگذاری انشعاب آب افزایش می یابد، اظهارکرد: طی سال گذشته، ۹ هزار و ۱۷۶ فقره انشعاب آب به متقاضیان جدید واگذار شده است.

وی افزود: از این تعداد چهار هزار و ۹۲۵ فقره در شهرهای استان و تعداد چهار هزار و ۲۵۱ فقره در روستاها بوده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی یکی از مهمترین اقدامات در حوزه خدمات مشترکین را هوشمند سازی کنتور های آب عنوان کرد و گفت: در راستای کنترل، مدیریت و بهینه سازی مصارف وهمچنین مشاهده آنلاین و تسهیل در فرآیند قرائت کنتور و جلوگیری از هرگونه خطاهای مرتبط با کنترل مصارف، شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با شناسایی دستگاه ها و اماکن پرمصرف، عملیات تجهیز این اماکن به کنتور های هوشمند را آغاز کرده و تا کنون ١٣٤کنتور هوشمند در سطح استان مرکزی نصب شده است.

عباسی سرانه مصرف آب به ازای هر نفر در استان را ٢٠٠ لیتر در شبانه روز اعلام وتاکید کرد: مدیریت صحیح مصرف آب در جامعه فرهنگ سازی، جلب اعتماد عمومی و مشارکت همگانی مردم را میطلبد.

وی افزود: ٩٩.٩٩درصد جمعیت شهری و ٩١درصد از جمعیت روستایی از خدمات آب شرب پایدار در استان بهره مند هستند.

کد خبر 749450

دیگر خبرها

  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند